Materialen voor technische tassen

Veel bedrijven hebben nood aan tassen die hun producten en apparatuur in moeilijke werkomstandigheden beschermen. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor de productie van onze technische tassen.

 

Indien nodig, kunnen wij uw bedrijf bevoorraden met antistatisch, water- en vuurbestendige tassen die gemakkelijk te desinfecteren zijn en een lage emissie hebben.

ANTISTATISCH

Als twee materialen tegen elkaar wrijven kan dat leiden tot een elektrostatische lading. De materialen zijn nu “statisch” en plakken aan elkaar. Een dergelijke lading kan gevoelige technische apparatuur  verstoren.

Antistatische materialen spelen een belangrijke rol in tal van domeinen en beroepen. Als specialist in op maat gemaakte tassen, besteden wij veel aandacht om dit op te lossen.

Carry-On---antistatic-functional-bag
CarryOn - disinfectable-paramedic-bag

DESINFECTIE

In sommige beroepen moet een tas gemakkelijk schoon te vegen én te desinfecteren zijn. Paramedici en andere medische hulpdiensten, bijvoorbeeld, hebben nood aan propere en gedesinfecteerde tassen.

 

Verbanden, medicijnen en medische apparatuur kunnen hygiënisch verpakt worden, zelfs wanneer onze tassen worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Daarbij zijn onze tassen ook zeer eenvoudig te reinigen na gebruik.

VLAMMEN VERTRAGENDE MATERIALEN

In veel beroepen zijn tassen onderworpen aan veiligheidsnormen. Sommige tassen moeten brandwerend zijn, bijvoorbeeld. We produceren onze brandwerende tassen met vlamvertragende en vuurwerende materialen.

 

Eenmaal verwijderd uit de ontstekingsbron, kunnen dergelijke materialen zeer snel geblust worden, zodat ze niet kunnen blijven branden. Als specialisten ter zake, hebben we de expertise om veilige brandwerende tassen te ontwerpen.

CarryOn---flame-retardant-first-aid-bag
Carry On - low-emission-trolley

LAGE EMMISSIE

In tassen, treden emissies op in de vorm van verdamping. De materialen kunnen beginnen te verdampen naarmate ze ouder worden. In sommige gevallen is het belangrijk om dergelijke emissies te vermijden.

 

 

Sommige emissies kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken en / of invloed hebben op de gevoelige inhoud van de tas. Als tassenspecialist, kunnen we rekenen op een jarenlange ervaring om de veiligste tassen mogelijk maken.

BESCHERMING TEGEN WATERDRUPPELS

Water is een veel voorkomende bron van schade aan apparatuur en uitrusting. Veel elektrische en medische apparaten zijn gevoelig voor vocht. Ze moeten worden beschermd en vastgezet met beschermkussens.

 

Bij CarryOn, bieden wij deze bescherming tegen waterdruppels door middel van de ontwikkeling van het individueel uitsnijden, zorgvuldige selectie en hoogwaardige verwerking van de beste materialen.

Carry-On---splash-protected-holster