Promotionele tassen

Bij CarryOn vindt u op maat gemaakte promotionele artikelen. Ons assortiment is zeer divers, maar onze echte specialiteit zijn promotionele tassen op aanvraag.

Promotionele tassen op aanvraag

CarryOn---Manufacturer-of-Promotional-bags-3

Promotionele artikelen bestaan in elke gewenste vorm, kleur en grootte: rugzakken, shoppers, reistassen, … De kracht van deze marketing en sales-tools moet niet worden onderschat.

 

Ze kunnen gezien, gevoeld en ervaren worden. Ze kunnen praktisch, grappig of gewoon mooi zijn. Promotionele artikelen vertegenwoordigen een evenement, bedrijf of merk op een positieve manier.

 

Hier maken wij het verschil. Wij bieden u op maat gemaakte en hoogwaardige promotionele producten aan. Ons gamma is zeer divers, maar onze specialiteit zijn tassen op aanvraag.

Duurzaam productieproces

Onze CarryOn en HALFAR® gamma’s beschikken over tal van promotionele tassen en rugzakken. Bepaalde tassen tonen trots de “Made in Europe” of “Geassembleerd in Europa” label.

 

Dit betekent dat de productie of assemblage plaatsvond op het duitse hoofdkantoor van HALFAR®, of in de buurlanden. De voordelen van de productie in Europa? Meer designopties, superieure kwaliteit en snelle levering.

 

Ongeacht waar onze tassen worden geproduceerd, we dragen de kwaliteit, veiligheid en sociale normen van iedereen die betrokken is bij de productie en distributie van onze producten hoog in het vaandel. De labels BSCI of c-mark tonen onze inzet.

CarryOn---Promotional-Bags---ModernClassic

Productie op maat & constante kwaliteit

CarryOn---Manufacturer-of-Promotional-bags-1

Wij vervaardigen producten op aanvraag in onze vestigingen in Azië. Op deze manier kunnen wij onze klanten sterke op maat gemaakte producten tegen redelijke prijzen aanbieden.

 

Dus, waarom uw bedrijf niet stimuleren met een op maat gemaakte tas? U kunt elke tas verkrijgen in eender welke kleur, vorm en stof. Maak een tas die lijkt op uw product of gewoon om op te vallen. Hoe ziet uw ideale tas eruit?

 

Houdt u van een tas uit onze standaard collecties? Maar u wil het in een andere kleur of materiaal? Of u wilt een aantal functies toevoegen of verwijderen? Laat het ons weten. We kijken ernaar uit om u een aangepaste offerte te bezorgen.