Technische tassen

Onze technische tassen zijn functionele tassen afgestemd op specifieke omstandigheden, apparatuur, toepassingen en behoeften. Ze bieden waarde en ondersteuning en ze bevorderen uw bedrijf, waar u ze ook meeneemt.

Ontwikkeling van de tas

Eerst analyseren we uw behoeften en verwachtingen. Dan ontwerpen we conceptuele designs en visuals van uw tas met details die uw huisstijl weerspiegelen.

 

Vervolgens maken we een sample van uw tas om het aan uw eisen te kunnen aanpassen. Zodra de definitieve sample is goedgekeurd en alle logistieke vragen zijn opgehelderd, starten we de productie van uw tas.

bag-development
bag-production

Productie van de tas

Onze experts ontwikkelen dagelijks nieuwe concepten voor technische tassen en wij produceren uw tassen volgens strenge kwaliteitsnormen. Ons doel is altijd uw hoogste verwachtigen in te lossen en zelfs te overtreffen.

 

Daarom bieden we voortdurend nieuwe diensten aan; van innovatieve designs tot flexibele gebruik. Aan het eind van de dag maakt onze persoonlijke inzet het verschil voor het succes van uw producten.

Materiaalkeuze

Alle materialen gebruikt voor onze technische tassen en straps zijn getest door gerenommeerde testinstituten. Vanzelfsprekend gebruiken we alleen onschadelijke materialen in onze tassen. Ten slotte bevestigen wij de marktwaarde van onze tassen.

 

Naast de chemische componenten, laten we ook de fysische en mechanische eigenschappen van onze tassen testen door gespecialiseerde laboratoria zodat u precies weet waarvan uw tas gemaakt werd.

CarryOn - choice of material