Bescherming en verpakking

CarryOn - mirror-case

Wat is een beschermingstas?

Tassen beschermen en verpakken uw producten. Onze op maat gemaakte beschermings- en verpakkingstassen verbeteren ook het gebruik en de levensduur van uw producten.

 

Maar er is meer: onze op maat gemaakte beschermingstassen zijn de zichtbare ambassadeurs van uw bedrijfsidentiteit. Onze tassen zetten een stempel op uw merk waar u ze meeneemt.

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

Eerst bespreken we uw specifieke behoeften. Daarna ontwikkelen we tekeningen en visuals van uw tas met decoraties en logo’s op basis van uw bedrijfsidentiteit.

 

Vervolgens produceren we één of meer samples. Met de samples kunnen wij uw beschermings- en verpakkingstassen finetunen. Zodra de definitieve sample is goedgekeurd, beginnen we de productie van uw tassen.

CarryOn-first-aid-bag
CarryOn - high-visibility-vest-bag

LOGO EN DECORATIE

Onze tekeningen, visuals, samples en prototypes worden meestal geproduceerd in eigen huis. Op deze manier kunnen we een top design voor uw product garanderen, in lijn met uw bedrijfshuisstijl.

 

Wij bieden vele in-huis mogelijkheden om uw beschermingstas te personaliseren met uw logo: zeefdruk, transfer, digitale druk, borduren en metalen emblemen.