Gereedschapstassen

CarryOn - tool-case

WAT IS EEN GEREEDSCHAPSTAS?

Elke klusjesman zal dit herkennen: de hamer is niet op zijn plaats. Wat te doen? Wel, met een op maat gemaakte gereedschapstas, kunt u beginnen uw leven te structureren – van nagels tot schroeven, van schroevendraaier tot boor.

 

Als een ontwikkelaar van op maat gemaakte tassen, zijn  wij gespecialiseerd in het vervaardigen van gespecialiseerde tassen voor professionals, voor producten en apparatuur in talloze sectoren en toepassingsgebieden.

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

Om uw perfecte tas te kunnen ontwerpen analyseren we eerst uw behoeften en gereedschap. Op basis van deze analyse presenteren wij u visuals en / of een prototype van uw tas.

 

Met deze prototypes kunt u evalueren of de gereedschapstas aan uw wensen voldoet. Zodra u het prototype goedkeurt, starten we de productie van uw tas.

CarryOn-tool-folder
Click here to see our custom made bags

LOGO EN DECORATIE

Onze tekeningen, visuals, samples en prototypes worden meestal geproduceerd in eigen huis. Op deze manier kunnen we een top design voor uw product garanderen, in lijn met uw bedrijfshuisstijl.

 

Wij bieden vele in-huis mogelijkheden om uw gereedschapstas te personaliseren met uw logo: zeefdruk, transfer, digitale druk, borduren en metalen emblemen.