Medische tassen

CarryOn - disinfectable-paramedic-bag

Wat is een medische tas?

Medische- en reddingstassen bevatten gevoelige instrumenten en apparatuur. Ze moeten zeer goed worden ontworpen. Medicatie of meetapparatuur, alles moet een bepaalde plaats hebben.

 

Naast de bescherming van de inhoud van de tas, zijn het comfort en de veiligheid van de drager net zo belangrijk. Onze medische tassen zijn altijd gemakkelijk te gebruiken. Reflecterende kleuren en materialen verbeteren hun zichtbaarheid.

TOEPASSINGEN

Het uitrukken van paramedici, de brandweer, de politie of SWAT-teams eisen snelheid en precisie. Elke actie moet goed worden uitgeoefend; elke item in hun tassen moet zijn plaats hebben.

 

Hulpverleners moeten kunnen vertrouwen op hun uitrusting in elke situatie en elke keer ze uitrukken. Onze medische en reddingtassen voldoen aan de behoeften van dergelijke gedetailleerde en professionele planning.

CarryOn---emergency-bags
CarryOn - Product on demand low-emission-first-aid-bag

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

Dankzij tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van de medische tassen, weten we hoe de best presterende tassen te produceren. Ten eerste, krijgen we een overzicht van uw apparaten, instrumenten en behoeften.

 

Vervolgens ontwikkelen wij een sample. Samples laten ons opnieuw toe om uw eisen te onderzoeken en verbeteringen aan te brengen waar nodig. Zodra u de laatste sample hebt goedgekeurd, beginnen we de productie van uw tassen.