Straps en strap systemen

CarryOn - harness

Wat is een strap systeem?

Straps en strap systemen kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Hun kwaliteit is erg belangrijk. Straps maken het werk eenvoudiger en veiliger.

 

Een goede strap is altijd afgestemd op de toepassing en de gebruiker. In de loop der jaren heeft CarryOn zich gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte straps, inclusief draag-, reddings- en veiligheidsstraps.

TOEPASSINGEN

Onze op maat gemaakte harnassen hebben tal van toepassingen. Heup, bekken, borst of bretellen: noem maar op, wij maken het. Wij passen de harnassen aan uw lichaam, product of materiaal.

 

Om een snelle vervoer mogelijk te maken, ontwikkelen we bijvoorbeeld draag-, dragende, transport- en spanbanden. Onze redding en veiligheid straps zorgen voor een optimale bescherming.

CarryOn - belt-systems
CarryOn - waist-belt

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

CarryOn ontwikkelt je perfecte strap systeem, zowel in eigen huis of in samenwerking met Europese of Aziatische partners. Maakt niet uit waar we uw riemen produceren, dezelfde strenge kwaliteitsnormen zijn altijd van toepassing.

 

En we passen de gebruikte materialen altijd aan naargelang het doel van de straps. De keuze van de productieplaats hangt uitsluitend af van de bestelhoeveelheid en de gewenste leverdatum.