Tassen voor (technische) apparatuur

CarryOn - Devoce Bags -quiver

Wat zijn tassen voor (technische) apparatuur?

Als u de nood hebt om apparatuur afzonderlijk in te pakken, is een op maat gemaakte technische tas de ideale oplossing. Met name gevoelige of dure apparatuur hebben een optimale bescherming tegen beschadiging nodig.

 

Een  tas voor technische apparatuur moet ook een goede toegang tot de inhoud bieden. Standaard tassen falen vaak in dit opzicht: de eisen zijn te specifiek. Zij weerspiegelen uw huisstijl niet.

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

Eerst krijgen we een gedetailleerd overzicht van uw apparatuur, instrumenten en behoeften. Dan, afhankelijk van uw wensen, creëren we visuals en / of een prototype met uw logo.

 

Na de sampling fase produceren wij uw aangepaste tas voor technische apparatuur in onze partner fabrieken in Europa of Azië. Correcte informatie over levertijden wordt verstrekt na de goedkeuring van uw prototype.

CarryOn---Devoce-Bags--device-bag
CarryOn - Devoce Bags - device-case

LOGO EN DECORATIE

Onze tekeningen, visuals, samples en prototypes worden in het algemeen geproduceerd in eigen huis. Op deze manier kunnen we een ontwerp voor uw product bieden dat in lijn is met uw huisstijl.

 

Wij bieden vele interne mogelijkheden om de tassen te versieren met uw logo: zeefdruk, transfer, digitale druk, borduren en metalen emblemen.