Transporttassen

CarryOn - trolley

WAT IS EEN TRANSPORTTAS?

Producten en apparatuur die vaak vervoerd worden kunnen gemakkelijk beschadigd worden wanneer ze niet de juiste bescherming bezitten. De beste oplossing hiervoor is een transporttas op maat.

 

Als specialist in functionele tassen ontwikkelt CarryOn de ideale oplossingen voor het transport van kwetsbare en gevoelige producten. Wij creëren speciale tassen, rugzakken en draagsystemen voor elke doel en sector.

TOEPASSINGEN

Onze transporttassen hebben vele toepassingen. Wij maken tassen voor hulpverleners, het leger en medici. We maken ook tassen voor presentaties, beurzen en tentoonstellingen.

 

Mobiele beurs displaysystemen, toonbanken, vouwwanden, displays, verlichting … Op maat gemaakte transporttassen maken u het leven makkelijker en ze beschermen uw apparatuur.

CarryOn---document-bag
CarryOn - transport-backpack

VAN CONCEPT TOT PRODUCT

Om uw perfecte tas te kunnen ontwikkelen analyseren we eerst uw specifieke behoeften. Op basis van deze analyse presenteren wij u visuals en / of een prototype van uw tas.

 

Met deze prototypes kunt u evalueren of de transporttas aan uw behoeften voldoet. Zodra u het prototype goedkeurt, starten we de productie van uw tas.