Fair Trade tassen & Accessoires

CarryOn-Wolrd-fair-trade-organization

FAIR TRADE PRODUCTIE

CarryOn produceert zijn Fair Trade tassen en accessoires in een kleine fabriek in Cambodja. Deze fabriek is een trots lid van de World Fair Trade Organization en hun volledig gamma is 100% Fair Trade.

 

In hun ateliers (één in Baray en één in Phnom Penh), hebben zij 40 werknemers en vele thuiswerkers in dienst. In totaal zijn ongeveer 130 bewoners afhankelijk van twee werkplaatsen.

 

Stel je eens voor … een bestelling van 5000 tassen voor een seminarie of een relatiegeschenk kan een heel dorp van werk voorzien gedurende een hele maand!

 

We hebben een standaard assortiment tassen en accessoires Fair Trade voor de B2B, maar wij kunnen ook op maat gemaakte tassen produceren. Wij kunnen uw tas lamineren met pvc, geweven labels toevoegen of uw logo’s op de band drukken.

ETHISCH EN ECO-FRIENDLY

CarryOn geeft om Fair Trade. Onze Fair Trade tassen bieden werkgelegenheid, vaardigheden, een fatsoenlijk levensonderhoud en de best mogelijke omgeving aan tientallen mensen in Cambodja.

 

Naast de sociale normen en fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, proberen we waarde toe te voegen aan het leven van onze Cambodjaanse medewerkers. We willen dat ze gepassioneerd, trots en enthousiast over hun werk zijn.

 

Maar er is meer: onze fair trade productie is ook milieuvriendelijk. Nieuwe artikelen zijn gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen; oude artikelen worden ge ‘upcycled’.

Recycling-logo  RECYCLING

Onze Fair Trade tassen zijn milieuvriendelijk. Nieuwe artikelen zijn gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen. We maken gebruik van puur natuurlijke vezels van zijde en katoen en we recyclen kranten en polypropyleen zakken van viskwekerijen en cementfabrieken.

 

Wij verzamelen de afvalzakken, we wassen ze, maken ze schoon en drogen ze af. Daarna worden ze gesneden om uw duurzame B2B-producten op aanvraag te creëren.

 

Recycling is een belangrijk onderdeel om de afvalberg te verkleinen. Wilt u als bedrijf iets goeds doen voor de aarde?

CarryOn-Upcycling-logo   UPCYCLING

Naast recycling kunnen we uw oude artikelen ‘upcyclen‘. Als u materialen of artikelen heeft die u niet meer gebruikt of als u ongebruikte voorraden hebt, kunnen wij uw materiaal een tweede leven te geven.

 

We kunnen uw banners, vlaggen, shelters, broeken of andere werkbare elementen upcyclen.

 

Wij verzenden ze naar Cambodja, waar ze worden schoongemaakt en ontmanteld. Dan zetten wij uw materialen om in een uw nieuwe tas of accessoire.

 

Ten slotte, naaien wij uw duurzaam upcycled artikel tot een geheel en voegen we een label toe met een opschrift als “Upcycled”, “WFTO” of “Handmade In Cambodia”.