Over ons

Jean_bw

JEAN RENAUX

CEO

Email: jean@carryon.be

Gsm: +32 475 41 27 76

Kantoor: +32 3 454 03 95

Nicolas Renaux - COO of CarryOn

NICOLAS RENAUX

COO

Email: nicolas@carryon.be

Gsm: +32 475 26 38 96

Kantoor: +32 3 449 23 05

Yannick Damster - Office manager of CarryOn

YANNICK DAMSTER

Office Manager

Email: yannick@carryon.be

Gsm: +32 484 34 28 42

Kantoor: +32 3 454 05 97

Onze producten en diensten

1De afgelopen 20 jaar, heeft CarryOn een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van relatiegeschenken. Als officiële B2B-agent en

preferentieel leverancier voor de Benelux, kunnen wij u voorzien van kwalitatieve, duurzame tassen en paraplu’s van de sterke merken zoals  HALFARFAREDELSEY en MBW.

2In de loop der jaren hebben we ons ook gespecialiseerd in het ontwerp en de productie op maat gemaakte B2B tassen. Wij leveren U vandaag alle promotionele of technische tassen in elke gewenste vorm, kleur of stof volgens uw specifieke behoeften. Uw project is onze uitdaging.

3Wij produceren de meeste van onze tassen in Europa en Azië. Voor ons staan kwaliteit, veiligheid en sociale normen voorop. We geven om onze klanten en alle mensen die betrokken zijn bij de productie en distributie van onze producten. Onze inzet wordt getoond door middel van geteste materialen, BSCI of c-merk labels.

4Eerlijke handel, milieu en andere maatschappelijke verantwoordelijkheden van bedrijven is onze grootste zorg. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in onze eerlijke handel en onze recycling en upcylingprogramma’s. Met onze Fair Trade producten, ondersteunen wij mensen in ontwikkelingslanden wereldwijd.

Onze producten en diensten

De afgelopen 20 jaar, heeft CarryOn een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van relatiegeschenken. Als officiële B2B-agent en

preferentieel leverancier voor de Benelux, kunnen wij u voorzien van kwalitatieve, duurzame tassen en paraplu’s van de sterke merken zoals  HALFARFAREDELSEY en MBW.

In de loop der jaren hebben we ons ook gespecialiseerd in het ontwerp en de productie op maat gemaakte B2B tassen. Wij leveren U vandaag alle promotionele of technische tassen in elke gewenste vorm, kleur of stof volgens uw specifieke behoeften. Uw project is onze uitdaging.

Wij produceren de meeste van onze tassen in Europa en Azië. Voor ons staan kwaliteit, veiligheid en sociale normen voorop. We geven om onze klanten en alle mensen die betrokken zijn bij de productie en distributie van onze producten. Onze inzet wordt getoond door middel van geteste materialen, BSCI of c-merk labels.

Eerlijke handel, milieu en andere maatschappelijke verantwoordelijkheden van bedrijven is onze grootste zorg. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in onze eerlijke handel en onze recycling en upcylingprogramma’s. Met onze Fair Trade producten, ondersteunen wij mensen in ontwikkelingslanden wereldwijd.

Ons verhaal

  • CarryOn werd in 1993 opgericht door Jean Renaux als Chemalex Belgium bvba.
  • De daaropvolgende 12 jaar, vertegenwoordigde CarryOn het bagagemerk Carlton als een B2B-agent in de Benelux.
  • In 1999 is CarryOn gestart met op maat gemaakte B2B tassen te ontwikkelen in het Verre Oosten.
  • In 2004 en 2005 voegde CarryOn de merken Roncato, Titan en Travelite toe aan zijn assortiment.
  • In 2007 vervoegde Nicolas Renaux CarryOn als co-directeur. Tegelijkertijd begon CarryOn als agent voor HALFAR®. HALFAR’s core business past perfect in CarryOn’s specialiteit: tassen en koffers.
  • In 2009 start de samenwerking met FARE. CarryOn bracht met succes dit B2B paraplu merk op de markt. FARE werd al snel de merk voor B2B paraplus waar men niet omheen kan.
  • In 2011 heeft CarryOn de producten van MBW, het zusterbedrijf van HALFAR en FARE, toegevoegd aan haar assortiment. MBW overtreft vaak andere leveranciers. Het merk biedt hoogwaardige producten in overeenstemming met de waarden en ideologie van CarryOn.
  • In 2014 is CarryOn de samenwerking aangegaan met DELSEY. De internationale bekendheid van DELSEY is een manier voor CarryOn om haar klanten te voorzien van een nog groter aanbod van hoogwaardige promotionele producten.