Standaard collectie

Discover Halfar, one of the standard Collections

HALFAR® staat voor sterke tassen. Specialiteiten van het merk zijn gepersonaliseerde promotionele tassen en op maat gemaakte tassen voor technische en praktische doeleinden.

Discover fare, one of the standard Collections

FARE Schirmwerk’s biedt hoogwaardige paraplu’s sinds 1955. Het merk staat voor innovatieve en modieuze producten.

Discover MBW, one of the standard Collections

MBW is gespecialiseerd in de verkoop van promotionele artikelen. De wereldwijde relaties van de leverancier zorgen voor een constante kwaliteit van de producten en levering.

Discover Titan, one of the standard Collections

TITAN biedt Duitse stijlvol bagage. Zij zijn experts op het gebied van kunststof producties en vooral in de productie van trolley’s van betere kwaliteit.

 

Discover travelite, one of the standard Collections

TRAVELITE is de Duitse specialist in lichte, functionele en duurzame bagage. Hun producten zijn gekend voor hun uitstekende kwaliteit en hoge functionaliteit.

Discover Delsey, one of the standard Collections

DELSEY staat bekend om zijn extreme betrouwbaarheid en innovatief design. De ingenieuze en lichte bagage van het merk is een trouwe reisgenoot.

Discover Halfar, one of the standard Collections

HALFAR® staat voor sterke tassen. Het merk is gespecialiseerd in promotionele en op maat gemaakte tassen voor technische en praktische doeleinden.

Discover fare, one of the standard Collections

FARE biedt hoogwaardige paraplu’s aan sinds 1955. Het merk staat voor innovatieve en modieuze producten in verschillende vormen en kleuren.

Discover MBW, one of the standard Collections

MBW is gespecialiseerd in de verkoop van promotionele artikelen. De wereldwijde relaties van het merk zorgen voor een constante productkwaliteit.

Carry-On-Agencies-titanNEW-square-100x100

TITAN is producent van stijlvolle Duitse bagage. Zij zijn experts op het gebied van kunststof producties en vooral in de productie van hoogwaardige trolley’s.

Discover travelite, one of the standard Collections

TRAVELITE is de Duitse specialist in lichte, functionele en duurzame bagage. Hun producten zijn gekend voor hun uitstekende kwaliteit en functionaliteit.

Halfar

HALFAR® staat voor 25 jaar sterke tassen. Het merk ontwikkelt, produceert en distribueert tassen en rugzakken met passie. Tot de dag van vandaag blijven klanttevredenheid, service en kwaliteit de kerndoelen.

 

Specialiteiten HALFAR® zijn gepersonaliseerde promotionele en speciale tassen. De speciale tassen zijn op maat gemaakt voor specifieke doeleinden. Voor bijvoorbeeld technische apparatuur die vaak maatwerk vereisten.

Fare

FARE biedt hoogwaardige paraplu’s aan sinds 1955. Het merk staat voor innovatieve en modebewuste producten. De paraplu’s van FARE zijn windproof, waterdicht, flexibel en gebruiksvriendelijk.

 

FARE biedt een veelzijdige gamma voor individuele en specifieke ontwerpen van elke klant, van de druk in fotokwaliteit tot subtiele afwerking met domings of lasergravure. FARE maakt handelsmerken zichtbaar.

MBW

MBW is gespecialiseerd in de verkoop en afwerking van promotionele artikelen. Pluche dieren en rubberen eendjes zijn de kern van de collectie. De wereldwijde relaties van de leverancier zijn met zorg ontwikkeld. Deze bewezen betrouwbaarheid zorgt voor een consistente kwaliteit van het product.

 

Werknemers over de hele wereld controleren voortdurend de productie. Als gevolg hiervan is MBW in staat om promotionele artikelen te presenteren die voldoen aan de strenge EU-regelgevingen en richtlijnen voor het uitbrengen van producten.

TITAN

TITAN is een grote fabrikant, gespecialiseerd in koffer trolley’s. Als trendsetters met innoverende ideeën en als marktleider, zijn zij voortdurend bezig met de ontwikkeling van hun producten.

 

Hun volledige collectie is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland. Het zijn niet enkel hun hoge verwachtingen en hun engagement die hen onderscheidt – hun prioriteit is de kwaliteit van hun product en de dienst aan de klant.

TRAVELITE

De producten van TRAVELITE worden ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, met een typische Duitse focus op de hoogste productie- en productkwaliteit.

 

Deze producten worden vervaardigd met behulp van de nieuwste materialen, accessoires en productie-technologie. De prijzen zijn erg competitief en de omvang van hun voorraad is altijd erg groot.